Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kit automatizare trape - capac electric usa beci
2440 lei
Brand
AG Automatizari usi de beci
Cod produs
66010
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul electric pentru actionarea usilor de beci (pivnita, crama etc) va ofera numeroase avantaje functionale cat si de design. Usa se deschide cu o simpla apasare de buton de pe telecomanda, cand este inchisa ramane incuiata. Nu mai este nevoie de manere inestetice usa putand fi placata cu parchet, gresie sau piatra decorativa. Sistemul electric automatizat este usor de montat chiar si de catre neprofesionisti. Kitul de automatizare poate fi folosit si la alte aplicatii ferestre masarda, guri aerisire, usi de garaj, pereti falsi etc. Acesta este compus din: piston electric (actuator electric liniar) care poate fi de mai multe puteri, controller, sursa de alimentare si telecomanda.

Exista mai multe avantaje in utilizarea unui deschizator de usi electric pentru o usa de subsol:

Comoditate: Un dispozitiv de deschidere a usii electric va permite sa deschideti si sa inchideti usa de la subsol prin apasarea unui buton sau printr-o aplicatie pentru smartphone, eliminand nevoia de a deschide si inchide manual usa.
Siguranta: Un dispozitiv de deschidere a usii electric poate fi integrat cu caracteristici de siguranta, pentru a proteja obiectele valoroase depozitate la subsol, asigurand securitatea si protectia obiectelor dumneavoastra de valoare in timp ce sunteti plecat in vacanta.
Securitate: Dispozitivele de deschidere a usilor electrice pot avea caracteristici de securitate suplimentare, cum ar fi intrarea fara cheie, acces la distanta si monitorizare, care pot oferi o liniste sporita atunci cand sunteti departe de casa.
Accesibilitate: Un dispozitiv electric de deschidere a usii poate facilita accesul persoanelor cu limitari de mobilitate sau in varsta la subsol.
Personalizare: Deschizatoarele electrice de usi pot fi integrate cu sistemele de automatizare a locuintei, ceea ce permite personalizarea si controlul usii de la distanta.

Kitul contine:

1. Piston electric 12V 3000N (cca. 300 Kg forta)
2. Controller pentru actionari electrice liniare 12-24V
3. Sursa alimentare profesionala 12V 10A
4. Telecomanda controller

cautari similare: chepeng batant electric, sistem ridicare usa beci,  usa beci electrica, sistem electric usa beci, AG Automatizari usi de beci, pistoane electrice, telecomenzi, dispozitive de deschidere automata a usilor pentru beci
Din Gura in Gura