Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Capac electric pentru beci - kit automatizare
1980 lei
Brand
Automatizare cu telecomanda
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Usa pentru beci actionata electric la un pret corect, va ajuta sa deschideti fara efort un chepeng de subsol sau beci chiar si de 200 kg. Acesta va ofera libertate in designul usii, putand fi placata cu parchet, gresie, piatra decorativa, marmura....etc.

Avantajele estetice sunt si ele nenumarate, usa poate fi amplasata acum in orce loc din casa nemaifiind nevoie de manere inestetice, usa devine invizibila (vezi foto)

Sitemul este complet este compus din: piston electric (forta adaptata nevoilor dvs) controller, alimentator, telecomanda si suporti fixare.
Foarte usor de montat, poate fi montat de orce persoana cu abilitati tehnice medii.

Este disponibila si varianta de automatizare SmartHome eWeLink compatibil cu Alexa Google Home compatibil IOS - Android cu WiFi cu o simpla apasare pe butonul virtual de pe ecranul telefonului sau prin comanda vocala pentru cei ce au un sistem smart home poti deschide o usa grea de la beci, pivnita, subsol, crama, pod sau fereastra, aerisire de masarda.

Nota: Nu confectionam, nu montam usi de beci doar va furnizam automatizarea !

cautari similare: Sistem de ridicat usi beci, Chepeng electric, Mecanism trapa subsol, Amortizor trapa beci, Capac beci cu parchet, Usi pentru beci orizontale, deschidere electrica capac beci, capac beci automatizat, capac beci automatizat pret, sistem electric usa beci, capac beci cu gresie, capac beci cu telescop, chepeng electric beci pret, telescoape electrice oblon beci, piston electric usa beci
Din Gura in Gura